Tuesday, June 14, 2016

BUGÜN BU 3 YAZIYI YAZDIM. 3'ü DE KULİS TADINDA. siz en iyisi fehmikoru.com siteme gidin

Uşak’ta kim kime saldırmıştı?

Atatürkçü Düşünce Derneği Avrupa Başkanı Dursun Atılgan, şehit cenazeleri törenlerinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan çirkin saldırıları ele aldığı açıklamasında, bugünkü olaylar ile 27 Mayıs (1960) darbesinin hemen öncesinde yaşananlar arasında paralellik kurmuş. Örnek verdiği ilk olay sorunlu ama. Atılgan şöyle diyor: “29 Nisan 1959’da CHP Genel Başkanı İsmet İnönü, Kurtuluş ve Bağımsızlık Savaşı’nda, Trikopis’i … Okumaya devam et“Uşak’ta kim kime saldırmıştı?”

Kılıçdaroğlu haklı… Ama Kerem Kılıçdaroğlu…

Bir yıl bile olmadı. 1 Kasım seçimi öncesi farklı mesajlar vermeye çalışan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu yeni söyleminde en etkili unsurun ne olduğu merakına kapıldığımı fark eden bir dostum, bana, “Oğlunun etkisi büyük” açıklamasını getirmişti. CHP liderinin Bilkent Üniversitesi mezunu oğlu Kerem Kılıçdaroğlu Kore’de doktora yapıyor. Üzerinde yoğunlaştığı konunun ‘İslâmcı partiler’ olduğunu biliyordum da, kapsama alanına … Okumaya devam et“Kılıçdaroğlu haklı… Ama Kerem Kılıçdaroğlu…”

Orlando eylemcisi ‘gay’ miydi? İsrail bu işe ne diyor?

Florida eyaletinin Orlando kentinde bir ‘gay’ kulübe saldırıp çok sayıda insanı öldüren ‘terörist’ Omar Mateen olayı giderek ilginç bir hal alıyor. Omar ‘Pulse’ adlı o kulübe son 3 yıl içerisinde en az 10 kez gitmiş… Orada bulunanlarla ahbaplık etmiş… İçmiş, kusmuş… 49 canı alıncaya kadar ‘Pulse’ çevresinde ‘gay’ ve ‘kadın giysileriyle dans eden’ kişilere karşı … Okumaya devam et

2 comments:

  1. blogger forumu açıldı !!!
    http://bloggerforumu.com/

    ReplyDelete
  2. oyun blogu açıldı

    http://oynahome.blogspot.com/

    ReplyDelete